Ana içeriğe atla

İNGİLİZ KARBONATI İLE ZAYIFLAMA

Merhabalar,
Çok uzun zamandır bloğuma uğramıyorum.Çünkü artık diyet yapmaya ihtiyacım kalmadı.Yaptığım diyetle ve sporla forma kavuştum.Son 1.5 yıldır kilomu sabitledim ,yine yediklerime dikkat ediyorum ama artık diyet yapmıyorum ,sporu da vaktim olduğu sürece yapmaya çalışıyorum.
Geçenlerde annemden öğrendiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim.Anneme eczacımız ingiliz karbonatını tavsiye etmiş.Hem bağırsak düzenleme hem de zayıflatma özelliği varmış.Annem iki hafta kullandı ve kilo verdi.




Tarife göre günde ortalama 4 litre su içilmelidir ve içilecek suya karbonat katılması gerekmektedir. Dozaj olarak 1 litre suya 2-3 çay kaşığı karbonateklemeniz yeterlidir. 
Karbonat içtiğimiz suyun pH değerini artırır. Tükettiğimiz gıdalardan geçen asitleri ve atık maddeleri pH değeri yükseltilmiş su içerek vücudumuzdan atabiliriz. Normal suyun pH değeri içine karbonat eklenerek yükseltilebilir.
Bu bilgiyi kilo kontrolü ve zayıflama içinde kullanabiliriz çünkü vücudumuzdaki yağları toksinleri karbonatlı su ile atabiliriz. Karbonatlı suyun hazımsızlık için de kullanıldığını herkes bilir. Karbonatlı Su Yediklerimizi daha rahat sindirmemize de yardımcı olur.
Sağlıcakla kalın...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kabızlığa Karşı Alınabilecek Birkaç Tedbir.....

     Bugün diyet yapan çoğu insanın karşılaştığı kabızlık konusunda bilgi vermek istedim.Diye yapmaya başlayınca bende yemek yeme düzenimdeki değişime bağlı olarak kabızlık başlamıştı önceleri bu sorunu bir bardak form çayı içerek gidermeye çalışıyordum taki bu çayların bağırsak tembelliği yaptığını öğrenene kadar...Daha sonra bu çayları bırakıp daha doğal yollara başvurmayı denedim ve bu sorunu ortadan kaldırmak için şu dört unsuru hayatıma soktu: 1-Kayısı: Bu aralar baş tacı meyvem kayısı,önceden sabahları aç karnına bir adet gün kurusu yeyip ılık su içiyordum üstüne ama şu an tam mevsiminde oluğumuz için tazesini sabah kalkar kalkmaz yeyip üzerine su içiyorum ve kabızlık sorunum tamamen ortadan kalkmış durumda.Hemen şunu da belirteyim gün kurusunun bir faydasını gördüğü de söyleyemem ve neredeyse kalorisi taze kayısının 3 katı.Kayısı 8 kalori iken gün kurusu 29 kalori o yüzden yaz boyunca bu meyveyi yemeye devam etmeyi planlıyorum tabi aşırıya kaçmadan .....

300 KALORİLİK KAHVALTI...

   Uzun süreden beri diyet yapmayı bırakmış olsam da kalorisi düşük ve sağlıklı yiyecek yemeye özen gösteriyorum. Sabah kahvaltısı vazgeçilmezlerim arasında. Haftanın en az dört günü tam anlamıyla kahvaltı yapıyorum bazen de kahvaltımda cornfleks yiyorum.      Kahvaltımın olmazsa olmazları diyet peynir ve altı tane diyet zeytin, kızarmış kepek ekmeği, domates, salatalık ve çay. Eğer diyet peynir ve zeytin yoksa evdeki normal zeytin ve peyniri sıcak suda 10 dak. bekleterek tuzunu ve yağını çıkartıp tüketiyorum. İki bardakta şekerli çay içtiğimde bu kahvaltının kalorisi 300 buluyor. Sabah sabah 300 kalori alıyorum ama gün boyu tok kalıyorum, bu kahvaltıyı sabah 6.30 yaptıysam öğlen 2-3’ e kadar acıkmıyorum. Hemen 300 kalorilik kahvaltımın kalori değerlerini tek tek yazıyım: 300 kalorilik kahvaltı: 100 g diyet peynir-60 kalori 6 tane diyet zeytin-48 kalori 1 adet domates-15 kalori 1 adet salatalık-11 kalori 2 dilim kepek ekmeği-140 2 ...

DİYET USULÜ ŞEFTALİ VE ERİK MARMELATI

  Bu fikrin benden çıkmadığını belirterek başlamak istiyorum. Kış hazırlıklarının bitmek üzere olduğu şu dönmede annemin aklına geldi bana kahvaltı için şekersiz marmelat yapmak. Onun önerisinde hiç şeker yoktu ama ben şeker yerine çok az miktarda tatlandırmak için pekmez kullanmayı teklif ettim ve sonuç mükemmel oldu. Kahvaltıma yeni bir tat daha eklemiş oldum hem çok sağlıklı hem de kalorisi çok ama çok düşük. Yalnız muhafaza etmesi biraz zor, onunda çözümünü buldum: Bozulmaması için kavanozların kapağına yağlı kağıtla kaplıyorum hiçbir şey olmuyor. Hemen diyet usulü marmelatlarının tarifine geçiyorum: Malzemeler: 3 kilo şeftali yada mürdüm eriği (hangisiyle yapmak isterseniz) 1 su bardağı pekmez 4 litre su Yapılışı: Küp küp doğranan meyveler bir gece üzerine pekmez dökülerek bekletilir. Suyunu bırakan meyvelere 4 litre su eklenip suyunu çekene kadar kaynatılır. Sonra rondo da püre haline getirilir. Püre haline gelen mar melatımız koyu bir kıvam alana kadar tekr...